Naša história

 

Spoločnosť LOOK zahájila svoju činnosť v roku 1991 ako malá firma s rodinnou tradíciou v textilnej výrobe. Na základe skúseností so šitím z elastických materiálov sme sa začali špecializovať na výrobu oblečenia pre tanečníkov a športovcov. V októbri 1992 sme ako prví na Slovensku otvorili v centre Bratislavy špecializovanú kamennú predajňu, ktorá ponúkala  dresy  a oblečenie pre tanečné športy, gymnastiku, plávanie a krasokorčuľovanie pre deti aj pre profesionálov. K ponuke sme pridali aj baletnú a tanečnú obuv, náčinie a doplnky od renomovaných výrobcov ako je GRISHKO, Sansha, Bloch...

Táto predajňa sa v júni 2023  presťahovala do nových priestorov , kde funguje  naďalej predaj, Showroom a spolu s

 textilnou výrobou  tvoria  kompaktný celok.

Naše dielne tvoria baletné, tanečné a scénické kostýmy pre slovenských i zahraničných tanečníkov, reprezentačné oblečenie pre individuálne a tímové športy.

Filozofiou firmy od začiatku vzniku bolo vyrábať čo najkvalitnejšie oblečenie v segmente tanečného športu, baletu, krasokorčuľovania a gymnastiky. Spolupráca so zahraničnými  dodávateľmi priniesla do nášho prostredia renomované značky, ktoré LOOK zastupuje. Okrem distribúcie je to šitie unikátnych kostýmov na zákazku spĺňajúcich potreby a predstavy tanečníkov a športovcov, čo robí spoločnosť LOOK jedinečnou. Materiály a postupy ručnej výroby, ktoré používame, spĺňajú najvyššie kritériá kvality.